Wednesday, April 22, 2009

Jom g MYDIN Mall @ Malacca ..

~ME~

~WE~

Nilah MYDIN Melaka ..kira ni shopping mall paling besar kt melaka ni agak lahh hihii
Ni Mat Zai try mkn mee bandung ...berselera nampak...

Ira lupa lah apa nama cafe dia ni Rasa Kampung dlm MYDIN Mall ntah main hentam jer nama ..ira try mkn dia nyer mee bandung pekat sgt n mat zai mkn bihun sup..one bowl RM 5.00...ira mkn pun xabis ...

Sempat tgk MPV Proton EZORA RM 70K++ boleh tahan lah ..tapi xbleh nk lawan MYVI arr tetap best

My 26th Birthday with Love !!!

Red Roses

Hadiah dr dia...ada lagi satu rahsia..
Kelakar arr Mat Zai simpan misai dah mcm tanglung huhuhuu...
Mat Zai bawak ira mkn ikan bakar tetiba je rasa nk makn...ikut kan nk je mkn Kenny Roger kan..Restoran ni dekat Crystal Bay Alai nama dia Alah Kassim..(sebutan kena ikut slang citer Ibu mentua ku hihihi)
Banyak sgt ikan alaaaaaaaaaaaah kassim hihihii
Macam2 order udang masak sambal, ikan siakap sebelah bakar yg sebelah lagi masak 3 rasa ,lala masak cili padi,sotong goreng tepung n nasi lemak ...untuk 2 org nyer makan hmmmm

Kucing yg comel....kitaorg xabis mkn kasi lah mkn si kucing nie..kenyang sesgt!!! bleh tahan lah harga nyer ..

My 26th Birthday ~~ Office celebrate

Happy birthday to me !! huhuhu dah 26tahun cepat nyer masa ..terasa muda plak ahaks. Celebrate ngn bdk2 ofis Project Department dgn Ofismate yg closed jew..diaorg ni mmg sengal tgk kat cake tu ada ke patut tulis MRS SAIFUL leeerr suka2 plak.
Cake CHEESE HAZELNUT from Secret Recipe...

Sesi memotong cake yummy..
Lpas balik jer dr lunch KFC tadi ada plak surprise kat department ira Project , siap panggil x-bos ira celebrate dr kiri Sari,Kak Hasrina,Ira,Kak Wahidda n blkg tu Letch (x-Boss)
video
Video kecohx3 ,...time keje boleh celebrate ..


Ni lak ofismate ira yg kira agak closed arr kak ummi,kak neza,kak zie n wanie , diaorg belanja makan KFC ..aduhh baru nk jaga diet hihihii rezeki jgn di tolak..sempat ambik picture ni jer ...


Ada ke patut//??

Ada ke patut sorang ofismate ira ni ntah apa2 bleh dia buat mcm nie...ingat aper suka2 je buat camgini.. actually ni cup cake kak zalilah (ofismate) yg buat so dia bg lah sorang satu kat ofis.yg mamat nama Epul ni gatal agak nyer pepandai jer buat mcmni ..kecoh satu ofis ngn dia nyer sengal sampai dah gossip mamat ni ngn ira ..weii ello xde makna nyer..!!!

Zaidi LOVE Zahirah
( Ini yang sepatut nyeeeeeeeer huhuhu)

Singapore mmm..

Ira kena g sgapore lagi...13hb April - 14hb April nasib baik g berdua itupun ngn Cobra (ofismate ira dah kawin pun)kalau x ira kena g sorang saper berani kan ..ish3 pergi sana kena attend course kat sana..so stay lah one night kat Albert Court Hotel ni..

Sini area paling byk sgt shopping mall area Orchard Road nie...

Ni view dr luar bilik ira depan tu ada kedai makan xpasti halal ke x..

Ni dalam bilik ira stay No. 233..stay sorang jew..sebelah je ngn ofismate ira nyer bilik..