Sunday, February 1, 2009

Eye On Melaka + Eye On Mlysia = EOM ~

Bukti nyer ira dah naik kedua-dua EOM ~


Time ni ira ngn yan (cousin mmg closed giler) lepas shopping mopping bagai kat Mahkota n Dataran mmg xde plan pun nk g OEMelaka ni main redaah je arr..so sebelum naik sempat posing kat cabin kecik ntah apa nk cal `benda alah ni`.. OEM ni kat bandar hilir betul2 dkt ngn Mahkota Parade ngn Dataran Pahlawan ..Ada berani mau naik ada org gawat nk naik , ira steady jew huhuhu..
Sampai jugak kat EOM @ Tasik Titiwangsa..

Masa ni dah lama daaa pergi xingat sgt bila.. rasa 2007 ..time ni g ngn member office coz kak umi n kak neza ada course kat KL then ira n fiza just tumpang sekaki follow diaorg ni kat sana so kitaorg stay satu hotel .Thanks pd Mal (bdk Munshi satu sekolah dulu ngn ira) dia yg jadi driver masa tu bawak kitaorg pusing2 KL ni..

2 comments:

dr.mharu said...

you need drugs or supplement for sex...........??????

AA MILLION ENTERPRISE said...

Asalam... got my name in ... hehhe.. anyway enjoy.. ok seeyaa.. Ark-Malln