Saturday, August 8, 2009

Konsert Generasi Kita~

Sorry ehh lambat update blog ni.doa..so dr kahwin sampai lah skrg mcm2 function ira pergi lambat sesgt nk update..so layan jer arr.. ni masa ira g konsert group independent je ada Sixth Sense,Hujan , Liyana jasmy byk lah jugk.. kat RTM Angkasapuri member Ed Shahrul Iman dia kerja d'RTM ni so seng ar bawa g konsert ni utk disiar kn nanti Raya ke berapa ira xpasti..


Sempat bergambar dgn Noh Hujan , giler2 jer perangai dia..
video
video

No comments: