Tuesday, December 7, 2010

Mia @ Putra Hospital

Mia Oh Mia..
































Date admitted : 24 Nov 2010

Place : Putra Hospital

1st day :

Ira n Ed just nk bwk g check je ..pastu Dr.Zainal ckp Mia kena admit kt hospital sbb dia selsema , batuk n paru2 dia ada byk lendir so kena sedut semua lendir dia.



Katil Mia ..

ni lepas kena sedut , sian tgk mmg sedey seh tgk dia melalak2 kt dlm bilik nurse yg sedut paru2 tersentuh hati n jiwa ku masa tu ...tuhan je yg tahu ..masa tu jgk marahkan Ed naper bwk dia kt sini nyesal sesgt tp utk kebaikan n kesihatan Mia , Ira akur je arr ...Nurse kata mmg byk giler lendir kt paru2 dia..Ira ada tanya Dr. penyakit ni disbbkan aper Dr. ckp ni virus bkn asma ke aper lah ..


2nd day :




Masa hari kedua lendir kt paru2 Mia dah kurang skit ..Mia kena sedut setiap 8 jam , x ke kesian je tgk dia ..dia ni mmg penakut ngn ubat baik makan ubat ngn injection blum je Dr. buat ape2 dia dah melalak. Mia mmg kelakar..


3rd day :




Last day :

Mia last day ..Alhamdullilah dia makin sihat ..mmg boring plak duduk sini ..














Mia tido je lpas mkn ubat ..

Dapat je blik punya lah happy kitaorg ...sempat ambik picture depan lift lagi ..






Mia mmg susah nk tgk camera ..geram btul ...bye bye Mia dah kembali sihat ceriaaaaaaaaaa...

2 comments:

wanie said...

sian mia...huhhuhu....
tgk muka dia rilex je...hehehe

Miss Zeera~ said...

wani,
si mia ni control cute huhuhu