Tuesday, October 25, 2011

Heloo , Assalammualaikum ..


hai ..lama nyer menyepikan blog ni ..rindu nak blogging nk share citer ngn macam2 arr..since dah ada 2 anak 1 je suami rasa bz sebz bz nyeee lah ..insyaallah akan diusahakan mengUPDATE apa yg patut..sebab2 bz antaranye :-


1 : Kitaorg (ira,ed,mia&adif) membzkan diri ngn pindah ke rumah baru , alhamdullilah seronok rasa dpt duduk umah sendiri , buat keje sendiri semua nyer sendiri..menguji mental fizikal tapi menyeronokan ..ingat dulu dpt rumah baru masuk bertiga , sekali berempat daaa ...dah rezeki terima dgn hati terbuka ngeh ngeh ngeh...



2. Since baby adif still kecik perlu penjagaan yg baik , penat letih mmg lah tersgt semputt jaah , ngn kakaknyer ''mia'' yg byk membantu mengemas dan menjaga lah sgt adik nyer ''adif'' nie , membuat kan mak nyer ''ira'' xmenang tgn membuat keje rumah semua ..sib baik abah nyer ''ed'' byk memberi kerjasama alhamdullilah wpun kekadang bergaduh lah jgk nk bahagi2 tugas jaga anak2 ni ..so far blum perang teluk lagi hahahhaha..semua nyer undercontrol ..


3.mmg malas & xde masa nk mgadap pc ni ..sbb dah mgadap anak2 ngn bapak anak .. :)


Okay tu je nk bgtau ..nanti update citer2 yg best ngn xberapa nk best ...mak dah seemmppuuuttt!!

1 comment:

ummi said...

ok cayukk mama ira!