Tuesday, August 11, 2009

Langkawi ~ Island Hopping Part 1


Kitaorg ambik package Island Hopping so ada 3 tmpt jer ;
1) Tasik dayang Bunting
2) Bagi burung Helang Makan
3) Pulau Beras Basah...
Package ni $40 sorang ,...jomm kita tgk apa ada ---->

Kitaorg kena bersiap pagi sbb dlm kul 930 driver tu akan ambik naik van ke sana .samapi je sana dah ramai group yg dah naik boat ..ira nyer group ada 7 org sekali satu boat..

Dimana kitaorg nie .....

hmm ...cantikkan signboard dia nie..kita dah sampai sini..
Sekitar kawasan Pulau Beras Basah ~
Nice!! Kat tmpt ni sempat mandi bagai...air bersih ..picture xde sbb mandi pakai bikini oppss xde rr nanti camera basah leer hihihihi

Pantai yg bersih sgt ~
Mat Lanun hahahhaa
FEEDING EAGLE ~


Feeding Eagle ~ xtvt ni just Pakcik boat tu campakkan isi ayam kat air then nanti burung helang besar n kecik ni sambar arr tp kalau sesiapa nk bg makan sendiri nyer daging lebih kt badan pun bleh hehehehe...
video

No comments: