Tuesday, August 11, 2009

Langkawi ~ Island Hopping Part 2

Tasik Dayang Bunting ~~

video
Layan jer video ni okay..

Pose kat Board nie...



Follow and Study this Map okay~
Sesampai je kt tasik ni dah ada yg menyambut cik nyet punya lh ramai , klau tgk betul2 kt pokok tut byk family nyet..
Punya lah byk giler ikan keli nie ...takut kena gigit jer ,..ada berani cuba lah..

Ira geli sgt nk letak dlm air yg penuh ngn ikan keliiii...eeeeeiiiiiiyyeeehhhh!!! action jer lebih letak atas air huhu Ed selumber jer..

Ramai sesgt orang kt sini...

Sekitar tasik ... org ckp lah klau minum air kt tasik ni bleh pregnant tau ..Ira xminum pun ..rezeki anak tu Allah dah tetap kan kita bile dpt kan ...doa kan ira cepat2 dpt baby okay ~~~

No comments: